Pastravaria Albota probabil cea mai vizitata pastravarie din tara noastra ofera turistilor conditii bune atat la cazare cat si la restaurant, complexul turistic este formant din mai multe vile si cabane toate avand aceleas conditii de cazare, pretul la cazare este intre 150 si 300 lei pentru o camera in functie de vila aleasa si de sezon, micul dejun este inclus si el in pretul cazarii si se serveste sub forma de bufet suedez. Alte facilitati incluse in pret: sala de fitnes, tenis de masa, jocuri de table si sah, internet in camera, sistem de Karaoke pentru petreceri.

Vedere superba de la terasa restauranului asupra lacurilor cu pastravi si a muntilor Fagaras

Locul de joaca special amenajat pentru cei mici cu leagane , topogoane, etc…

Micul dejun foarte copios cu produse traditionale facute in bucataria proprie de la Ferma Poienita detinuta tot de Pastravaria Albota, tare foame mi-a mai fost in acea dimineata.

Terasa restauranului si pastravii vii din lac.

Lacurile cu pastrav unde se poate pescui contra cost iar pastravul prins se poate lua acasa contracost evident 🙂

Cateva concluzii:
Este a doua mea vizita la Pastravaria Albota si in ambele dati am fost incantat de frumusetea locului , lacurile cu pastravi iti inspira un sentiment de liniste si relaxare totala, am fost cazat intr-o cabana de data aceasta iar somnul a fost lin sub sunetul lacurilor cu pastrav totusi preturile la cazare sunt destul de mari.

Restaurant:
Restaurantul este exceptional unde toate preparatele sunt provenie fie din pastravarie fie din ferma Poienita, din preparate as putea recomanda: pastrav afumat cu hrean sau pastrav in fulgi de porumb cu sos de patrunjel sau ied proaspat la cuptor, preturile sunt decente atat la mancare cat si la bauturi.

Si da am sa mai revin la pastravaria Albota poate chiar anul viitor.

Mai multe detalii pe contul de facebook : facebook.com/turistblog.ro