Hotel bulgaresc de 5 stele in celebra statiune Nisipurile de Aur. Desi e localizat la mare nu are plaja privata. Parcarea este foarte mica pentru un hotel cu 700 de camere.

Vinieta pentru Bulgaria se poate lua si online de pe siteul : bgtoll.bg/ro/ , dureaza maxim 3 minute si astfel eviti cozile de la iesire din tara.

Avand in vedere ca plec sambata dimineata din Bucuresti cred ca o sa aleg traseul pe la Clarasi sau Negru Voda , in vama Giurgiu timpul de asteptare e de peste 1h.

20 iulie
Am plecat pe ruta Bucuresti A2 Negru Voda Varna , ei bine la vama din Negru Voda am stat 1h desi pe site timpul de asteptare era de 20 minute.

Am ajuns la Melia pe la 13:30 , checkin la 15:00 , dar ne-au lasat sa mergem la restaurant pentru pranz, aglomeratie mare, o sa mai revin cu poze de la restaurant in urmatoarele zile.

PARCARE: Parcare subterana contracost 10 euro pe zi , parcare gratuita nu exista iar in jur nu sunt prea multe variante asa ca am platit.

Camera este mare cu vedere la mare daca ai platit suplimentar pentru asta , mocheta curata iar mobila se prezinta in conditii foarte bune, balconul este mic dar nu conteaza. Baia este mare, curata , are cada si cabina de dus. Halatele de baie sunt noi, prosoapele de buna calitate la fel si lenjeria de pat. Patul mare si confortabil.

View din camera 7088