Stana Regala probabil singurul restaurant din Sinaia unde preparatele traditionale si vanatoresti sunt la ele acasa, este locatia ideala pentru o dupa amiaza de weekend in mijlocul naturii, de la terasa restaurantului aveti o priveliste superba asupra parcului national Bucegi.

Preparatele culinare sunt de exceptie si as recomanda pastrama de berbecut, ciolan la protap cu varza, tocanita picanta de vaca, ciorba de mistret si borsul de oaie sunt absolut delicioase pe timp de iarna iar la desert puteti incerca o portie de papanasi cu dulceata de mure de iti lasa gura apa. Preturile sunt maricele insa merita atat pentru calitatea preparatelor cat si pentru serviciile oferite.

Pentru cei mici exista o mica ferma cu animale unde pot vedea cateva capre, doi ponei ,un cerb si diverse pasari de munte precum fazanul.

Cum se ajunge la Stana Regala:
La Stana se ajunge urcand din Sinaia pe drumul ce duce spre Cota 1400 dupa ce ati trecut de indicatorul ce arata spre telegondola dupa aproximativ 1km veti zari un indicator la dreapta spre Poiana Stanii se merge pe un drum forestier 3.5Km , drumul este accesibil oricarui autoturism sau poate fi parcurs si pe jos in timpul zilei (cca. 50 minute.)

Ar mai trebui precizat ca in weekend in jurul pranzului este foarte aglomerat si veti avea ceva de asteptat pentru a gasi o masa libera in schimb seara dupa ora 8 in incinta restauranului este destul de liber si veti fi servit rapid.

Cabana Stana regala mai ofera si servici de cazare si agrement pentru turistii veniti sa se cazeze sau sa manance la restaurant, detalii pe siteul : www.poiana-stanii.ro