Am ramas cu gandul la un rasol de stiuca savurat in Delta Dunarii asa ca am decis sa il prepar si acasa, avem neoie de 1 stiuca proaspata chiar daca eu am pus doua:), 2cartofi, 2 morcovi, 1 telina,1 ceapa, sare si piper boabe dupa gust, foi de dafin, 3 linguri de ote, mult usturoi pentru sosul de mujdei.

1. Spalam si curatam stiuca si legumele.

null

2. Punem legumele la fiert pentru aproximativ 15 minute.

3. Dupa ce s-au fiert legumele inghesuim si stiucile langa legume dupa care punem piperul foile de dafin si cele 3 linguri de otet.

4. Dupa ce s-au fiert bine stiucile le punem pe un platou si le servim cu un sos de usturoi.

Din pacate am uitat sa fac poza si la sosul de mujdei pe care l-am facut dupa o reteta dunareana si mi-a luat destul de mult , reteta este urmatoarea: se piseaza usturoiul  dupa care se freaca bine de tot adaugand din cand in cand ulei ca la maioneza, la sfarsit il puteti combina si cu putina smantana dupa gust:)

Pofta Buna