E duminica, weekend-ul la schi a fost amanat asa ca de plictiseala vin cu o reteta simpla pentru micul dejun si anume Omleta la cuptor cu legume si sunca.

Ingrediente: 6 oua, ardei rosu si verde, ceapa verde, ciuperci , 50g sunca, 100g branza de capra, 50ml ulei de masline, sare si piper dupa gust.

Se bat bine de tot oualele iar legumele si sunca se toaca marunt, se amesteca cu branza de capra rasa si se pun in vase de yena dupa care se dau la cuptor pentru aproximativ 30 de minute, sa ungeti putin vasul de yena cu ulei de masline pentru a nu se lipii si nu umpleti vasul pana la refuz pentru ca riscati sa va curga din el.

Cuptorul trebuie sa fie incins inainte sa bagati ompleta, iar temperatura de coacere sa fie medie…daca aveti focul tare se umfla ompleta si nu se face la mijloc.

Cam asa arata inainte sa intre la cuptor:

Dupa aproximativ 35 de minute arata asa:

Simplu, gustos si delicos.